"" coca cola
Wednesday, June 10 @ 14:27:24 EESTΤα πρτα 10 λεπτ:


10 κουταλις ζχαρης εισχωρον στο σστημ σας. Εναι το 100% της προτεινμενης ημερσιας δσης. Ο λγος που δεν κνετε αμσως εμετ απ την υπερβολικ δση ζχαρης εναι το φωσφορικ οξ, που κβει τη γεση και σας επιτρπει να κρατσετε το αναψυκτικ στο στομχι σας.


20 λεπτ:


Το ζχαρ σας προκαλε μια κρηξη ινσουλνης. Το συκτι σας ανταποκρνεται σε αυτ, μετατρποντας ση ζχαρη μπορε σε λπος (και υπρχει πολ ζχαρη αυτ τη στιγμ)

40 λεπτ:


Η απορρφηση καφενης χει ολοκληρωθε Οι κρες σας διαστλλονται, η πεση του αματος αυξνεται και το συκτι συνεχζει να ρχνει ζχαρη στο αμα. Οι δκτες αδενοσνης στον εγκφαλ σας φρζουν αποτρποντας την υπνηλα.


45 λεπτ:


Το σμα σας ανεβζει την παραγωγ ντοπαμνης, ερεθζοντας τα κντρα ευχαρστησης στον εγκφαλ σας. Εναι ο διος τρπος που λειτουργε και η ηρωνη.


60 λεπτ:


Το φωσφορικ οξ δεσμεει το ασβστιο, το μαγνσιο και τον ψευδργυρο στο ντερ σας, παρχοντας μιας περαιτρω θηση στο μεταβολισμ. υτ γνεται απ τις υψηλς δσεις της ζχαρης και των τεχνητν γλυκαντικν ουσιν που αυξνουν επσης τη νεφρικ αποβολ του ασβεστου.


60 λεπτ:


Οι διουρητικς ιδιτητες της καφενης κνουν παιχνδι (σας κνει να πρπει να κατουρσετε). Τρα βεβαινεται τι θα εκκενσετε το συνδεμνο ασβστιο, μαγνσιο και ψευδργυρο που διαφορετικ θα πγαινε στα κκκαλ σας, καθς επσης το ντριο, τον ηλεκτρολτη και το νερ


80 λεπτ:


Δεδομνου τι η ανασττωση μσα σας πεθανει, θ' αρχσετε να χετε στρηση ζχαρης. Μπορε να γνετε οξθυμοι και αργστροφοι. χετε επσης τρα, κυριολεκτικ, κατουρσει λο το νερ που περιεχε η Coke , μαζ με τις πολτιμες θρεπτικς ουσες που το σμα σας θα μποροσε να χει χρησιμοποισει για να ενυδατσει το σστημ σας να χτσει ισχυρ κκκαλα και δντια.
---


Πως η Κκα Κλα και η Pepsi μας ΒΟΗΘΟΥΝ»

Μπορεις να καθαρσεις μια τουλτα:

Καταβρξτε με να κουτκι Coca-Cola την λεκνη της τουλτας. 1 ρα μετ θα λμπει απ καθαριτητα. Το κιτρικ οξ της Coke εξαφανζει λες τις χρωστικς κιλδες απ τις πορσελνες.Μπορετε να αφαιρσετε την σκουρι απ τον προφυλακτηρα του αυτοκιντου σας:


Τρψτε τον προφυλακτρα με να τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμνο στην Coca-Cola
Καθαριστε τους πλους της μπαταρια του αυτοκινητου απ την διβρωση:

Ρξτε να κουτκι Coca-Cola πνω στους πλους της μπαταρας για να εξαφανσετε την διβρωσηΗ σκουρι φεγει με την πρωτη:

πλστε να παν βουτηγμνο στην Coca-Cola στη σκουρι για λγο χρονικ διαστημα

Μπορετε να αφαιρσετε το γρσσο απ τα ροχα:

Ρξτε να κουτκι Coke πνω στον λεκε απ γρσσο, μαζ με απορρυπαντικ, και τρψτε το κυκλικ. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθσει να εξαφανιστε ο λεκςΜπορε επσης να εξαφανσει την θολορα απ το παρμπρζ σας


υτ το κατασκυασμα το πνουμε!

Φυσικ το χρησιμοποιομε για να καθαρζουμε και τους λεκδες μας.Και πληρνουμε γι'αυτ!

Σωστ?Πληροφοριακ:

Ο μσος ρος pH των αναψυκτικν, π.χ. Coke & Pepsi εναι 34. υτ η ποστητα οξ εναι αρκετ δυνατ να διαλσει δντια και κκαλα! Το σμα μας σταματει να χτζει τα κκαλα περπου στην ηλικα των 30.
Μετ απ αυτ την ηλικα αρχζει να διαλει τα κκαλα κθε χρνο μσα απ τα ορα μας, εξαρτμενο μως πντα απ την οξτητα του φαγητο που λαμβνει. Το διαλυμνο ασβστιο καταλγει απ τις αρτηρες, τα αιμοφρα αγγεα, το δρμα, τους ιστος και τα διφορα ργανα, στα νεφρ με αποτλεσμα την δημιουργα της πτρας στα νεφρ.Τα αναψυκτικ δεν χουν καθλου φυσικ στοιχεα (σε αντθεση με τις βιταμνες και το φυσικ νερ). χουν περισστερη ζχαρη, υψηλτερη οξτητα και χρωστικ. Μερικο νθρωποι προτιμον να πνουν να αναψυκτικ μετ απ κθε γεμα.

Φαντζεστε ποιο εναι το αντκτυπο?Το αντκτυπο?

Το σμα μας χει μα ενδεικτικ τιμ 370 για την λειτουργα της χνευσης των ενζμων. Η θερμοκρασα των αναψυκτικν εναι κατ πολ μικρτερη απ 37, μερικς φορς εναι πολ κοντ στο 0. υτ η διαφορ θερμοκρασας χει σαν αποτλεσμα να επηρεζεται η διαδικασα των ενζμων και να δημιουργε stress στο χωνευτικ μας σστημα κι αυτ να χωνεει λιγτερο φαγητ. Στην πραγματικτητα το φαγητ ζυμνεται. Το ζυμωμνο φαγητ προκαλε δυσοσμα, αρια, αποσνθεση και δημιουργε τοξικ, τα οποα απορροφονται απ τα ντερα, κι τσι περννε μσα στο αμα απ'που διοχετεεται σε ολκληρο το σμα. υτ η εξπλωση των τοξικν βοηθει στην δημιουργα διαφρων αρρωστιν.Μερικ παραδεγματα:Πριν μερικος μνες, γινε νας διαγωνισμς στο πανεπιστμιο Delhi «Ποιος θα πιε την περισστερη Coke?' Ο νικητς πιε 8 μπουκλια και πθανε επ τπου απ την υπερβολικ δση «μελανικς διοξνης» στο αμα του και μη επαρκς οξυγονσεως. π ττε, ο πρτανης απαγρεψε τα αναψυκτικ απ την καντνα του πανεπιστημου.Κποιος βαλε να σπασμνο δντι σε να μπουκλι Pepsi που μετ απ 10 ημρες αυτ διαλθηκε! Τα δντια και τα κκαλα εναι τα μνο ανθρπινα ργανα που μνουν θικτα αρκετ καιρ μετ απ τον θνατο μας.

Φανταστετε τι μπορε να κνει αυτ το αναψυκτικ στα ευασθητα ντερα σας και στο εσωτερικ του στομχου σας που καταλγει!

Θερμ παρκληση προς λους:

Στελτε αυτ το μνυμα σε λους τους φλους σας τσι στε να αυξσουμε την ενημρωση για το τι εναι τελικ τα αναψυκτικ.7th GEN LYKEIO KALLITHEAS
http://7lyk-kallith.att.sch.gr

URL
http://7lyk-kallith.att.sch.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=200