''There is always hope...''Ιωννης Κανδης
Λγα Λγια
Google


Internet
http://7lyk-kallith.att.sch.gr

Μαθητικ Συμβολια 
...
Ενημερωθετε απ το
ημερολγιο του
Σχολεου μαςe-class 7Μπορετε να αποκτσετε πρσβαση στα
ηλεκτρονικ μαθματα του Σχολεου
μας πατντας
εδ
Στην ναζτηση Μαθημτων, στο πεδο 
νομα Σχολεου, πληκτρολογστε
7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΛΛΙΘΕΣ και 
επιλξτε το αντστοιχο μθημα.

Portal
· Home
· Picasa
· Top 10
· Web Links
· 
· 
· 
· 
· 
· 
&
Update by U.S. Naval Observatory

Click here for more information
Moon
Update by NASA Goddard Space Flight Center

Click here for a larger image
Sun

Block created for PHPNuke 6 .0 by Chris Karakas

RSS e-Emph@sis
RSS ...
·last page

" target="new">Object Not Found

...

Gabriel Garcia Marquez.
tsironari "

"ν ο Θες ξεχνοσε για μια στιγμ τι εμαι μια μαριοντα φτιαγμνη απ κουρλια και μου χριζε να κομμτι ζω, σως δεν θα λεγα λα αυτ που σκφτομαι, αλλ σγουρα θα σκεφτμουν λα αυτ που λω εδ. Θα δινα αξα στα πργματα, χι γι' αυτ που αξζουν, αλλ γι' αυτ που σημανουν. Θα κοιμμουν λγο, θα ονειρευμουν πιο πολ, γιατ για κθε λεπτ που κλενουμε τα μτια, χνουμε εξντα δευτερλεπτα φως. Θα συνχιζα ταν οι λλοι σταματοσαν, θα ξυπνοσα ταν οι λλοι κοιμνταν. Θα κουγα ταν οι λλοι μιλοσαν και πσο θα απολμβανα να ωραο παγωτ σοκολτα!....


ν ο Θες μου δριζε να κομμτι ζω, θα ντυνμουν λιτ, θα ξπλωνα μπρομυτα στον λιο, αφνοντας ακλυπτο χι μνο το σμα αλλ και την ψυχ μου. Θε μου, αν μποροσα, θα γραφα το μσος μου πνω στον πγο και θα περμενα να βγει ο λιος. Θα ζωγρφιζα μ' να νειρο του Βαν Γκογκ πνω στα στρα να ποημα του Μπενενττι κι να τραγοδι του Σερρτ θα ταν η σερεντα που θα χριζα στη σελνη. Θα πτιζα με τα δκρια μου τα τριαντφυλλα, για να νοισω τον πνο απ τ' αγκθια τους και το κοκκινωπ φιλ των πετλων τους...


Θε μου, αν εχα να κομμτι ζω... Δεν θα φηνα να περσει οτε μα μρα χωρς να πω στους ανθρπους τι αγαπ, τι τους αγαπ. Θα κανα κθε νδρα και γυνακα να πιστψουν τι εναι οι αγαπητο μου και θα ζοσα ερωτευμνος με τον ρωτα.
Στους ανθρπους θα δειχνα πσο λθος κνουν να νομζουν τι παουν να ερωτεονται ταν γερνον, χωρς να καταλαβανουν τι γερνον ταν παουν να ερωτεονται! Στο μικρ παιδ θα δινα φτερ, αλλ θα το φηνα να μθει μνο του να πετει. Στους γρους θα δειχνα τι το θνατο δεν τον φρνουν τα γηρατει αλλ η λθη. μαθα τσα πργματα απ σας, τους ανθρπους... μαθα πως λοι θλουν να ζσουν στην κορυφ του βουνο, χωρς να γνωρζουν τι η αληθιν ευτυχα βρσκεται στον τρπο που κατεβανεις την απκρημνη πλαγι. μαθα πως ταν το νεογννητο σφγγει στη μικρ παλμη του, για πρτη φορ, το δχτυλο του πατρα του, το αιχμαλωτζει για πντα.μαθα πως ο νθρωπος δικαιοται να κοιτ τον λλον απ ψηλ μνο ταν πρπει να τον βοηθσει να σηκωθε. Εναι τσα πολλ τα πργματα που μπρεσα να μθω απ σας, αλλ δεν θα χρησιμεσουν αλθεια πολ, γιατ ταν θα με κρατον κλεισμνο μσα σ' αυτ τη βαλτσα, δυστυχς θα πεθανω.

Να λες πντα αυτ που νιθεις και να κνεις πντα αυτ που σκφτεσαι. ν ξερα τι σμερα θα ταν η τελευταα φορ που θα σ' βλεπα να κοιμσαι, θα σ' αγκλιαζα σφιχτ και θα προσευχμουν στον Κριο για να μπορσω να γνω ο φλακας της ψυχς σου. ν ξερα τι αυτ θα ταν η τελευταα φορ που θα σ' βλεπα να βγανεις απ' την πρτα, θα σ' αγκλιαζα και θα σο 'δινα να φιλ και θα σε φναζα ξαν για να σου δσω κι λλα. ν ξερα τι αυτ θα ταν η τελευταα φορ που θα κουγα τη φων σου, θα ηχογραφοσα κθε σου λξη για να μπορ να τις ακοω ξαν και ξαν. ν ξερα τι αυτς θα ταν οι τελευταες στιγμς που σ' βλεπα, θα λεγα "σ' αγαπ" και δεν θα υπθετα, ανητα, τι το ξρεις δη. Υπρχει πντα να αριο και η ζω μας δνει κι λλες ευκαιρες για να κνουμε τα πργματα πως πρπει, αλλ σε περπτωση που κνω λθος και μας μνει μνο το σμερα, θα θελα να σου πω πσο σ' αγαπ κι τι ποτ δεν θα σε ξεχσω.

Το αριο δεν το χει εξασφαλσει κανες, ετε νος ετε γρος. Σμερα μπορε να εναι η τελευταα φορ που βλπεις τους ανθρπους που αγαπς. Γι' αυτ μην περιμνεις λλο, κν' το σμερα, γιατ αν το αριο δεν ρθει ποτ, θα μετανισεις σγουρα για τη μρα που δεν βρκες χρνο για να χαμγελο, μια αγκαλι, να φιλ και σουν πολ απασχολημνος για να κνεις πρξη μια τελευταα τους επιθυμα. Κρτα αυτος που αγαπς κοντ σου, πες τους ψιθυριστ πσο πολ τους χρειζεσαι, αγπα τους και φρσου τους καλ, βρες χρνο για να τους πεις "συγνμη", "συγχρεσ με", "σε παρακαλ", "ευχαριστ" κι λα τα λγια αγπης που ξρεις. Κανες δεν θα σε θυμται για τις κρυφς σου σκψεις. Ζτα απ' τον Κριο τη δναμη και τη σοφα για να τις εκφρσεις. Δεξε στους φλους σου τι σημανουν για σνα."
 
 

"
 
· 
·  7lykkall


:
Gabriel Garcia Marquez.

Article Rating
Average Score: 5
: 5


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad