Αρχική     Νέα     Επικοινωνία     Ο Λογαριασμός Σας     Πανελλήνιες Εξετάσεις
''There is always hope...''Βασικό Μενού
Ιωάννης Κανίδης
Λίγα Λόγια
Αναζητήσεις
Google


Στο Internet
Στο http://7lyk-kallith.att.sch.gr
Εκπαιδευτικά Θέματα

Μαθητές
Μαθητικά Συμβούλια 
Το Σχολείο μας...
Ενημερωθείτε από το
ημερολόγιο του
Σχολείου μαςΠρόσθετες Δραστηριότητες
e-class 7ου ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΜπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα
ηλεκτρονικά μαθήματα του Σχολείου
μας πατώντας
εδώ
Στην Αναζήτηση Μαθημάτων, στο πεδίο 
Όνομα Σχολείου, πληκτρολογήστε
7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και 
επιλέξτε το αντίστοιχο μάθημα.

Εορτολόγιο
Portal Χρηστών
· Home
· Picasa
· Top 10
· Web Links
· Κατηγορίες Θεμάτων
· Ο Λογαριασμός σας
· Παλαιότερα Αρθρα
· Προσωπικά Μηνύματα
· Συστήστε μας
· Υποβολή Αρθρου
Σελήνη & Ήλιος
Update by U.S. Naval Observatory

Click here for more information
Moon
Update by NASA Goddard Space Flight Center

Click here for a larger image
Sun

Block created for PHPNuke 6 .0 by Chris Karakas

RSS e-Emph@sis Το ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΠΣΔ
Υπάρχει πρόβλημα επί του παρόντος με τις επικεφαλίδες του κόμβου
RSS Σαν Σήμερα από το ΠΣΔ...
·last page

" target="new">Object Not Found

Διαβάστε περισσότερα ...

Η εφεύρεση του κινητού τηλεφώνου
Επιστήμη & Τεχνολογίαkanavas Αρθρα "

Από τη δεκαετία του '80, το κινητό τηλέφωνο έχει μετασχηματιστεί από ένα ακριβό αντικείμενο που χρησιμοποιείται από τους επιχειρησιακούς τύπους σε μια πραγματικά δημοφιλή προσωπική συσκευή επικοινωνιών που χρησιμοποιείται από τον μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Στο πραγματικό γεγονός, σήμερα, τα κινητά τηλέφωνα ξεπερνούν αριθμητικώς τα τηλέφωνα γραμμών εδάφους σε πολλές χώρες.

Τα κινητά τηλέφωνα άρχισαν τη ζωή ως διπλής κατεύθυνσης ραδιόφωνο, το οποίο ήταν γνωστό επίσης ως κινητές εγκαταστάσεις γεώτρησης. αυτοί τέθηκαν στα οχήματα όπως τα taxis, τα περιπολικά της Αστυνομίας και τα ασθενοφόρα, αν και δεν ήταν αυστηρά κινητά τηλέφωνα δεδομένου ότι δεν συνδέθηκαν συνήθως με το τηλεφωνικό δίκτυο. ενώ τα πιό πρόωρα κινητά τηλέφωνα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στα οχήματα, οι πιό πρόσφατες εκδόσεις όπως τα transportables, επίσης γνωστά ως τηλέφωνα τσαντών, θα μπορούσαν να φερθούν, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως είτε κινητά είτε ως φορητά διπλής κατεύθυνσης ραδιόφωνα.

Τα πρώτα -πρώτα κινητά τηλέφωνα ονομάστηκαν τα τηλέφωνα πρώτης γενιάς, αποκαλούμενα επίσης 1g. Η 1g εποχή διάρκεσε από το τέλη δεκαετίας του '70 κατευθείαν στη δεκαετία του '80. αυτά τα αντικείμενα ήταν τα πρώτα πραγματικά κινητά τηλέφωνα, αν και ονομάστηκαν έπειτα τα κυψελοειδή κινητά ραδιο τηλέφωνα, και βασίστηκαν στα αναλογικά σήματα. η χρήση ενός αναλογικού σήματος ήταν η διαφορά μεταξύ αυτών των κινητών τηλεφώνων πρώτης γενιάς και των ξαδέλφων δεύτερης γενεάς τους, τα οποία βγήκαν μερικά έτη αργότερα. 

Τα πρώτα -πρώτα κινητά τηλέφωνα δεύτερης γενεάς προωθήθηκαν εμπορικά στη Φινλανδία το 1991. Ενώ 2g τα δίκτυα ήταν απολύτως ψηφιακά, τα προηγούμενα δίκτυα 1 γ ήταν αναλογικά. ένα από τα οφέλη που 2g τα δίκτυα είχαν πέρα από 1g τους προκατόχους τους ήταν ότι οι τηλεφωνικές συζητήσεις κρυπτογραφήθηκαν ψηφιακά. Αυτό ήταν σημαντικό δεδομένου ότι ήταν δυνατό για τους τρίτους να κρυφακούσουν το τηλέφωνο καλεί τα αναλογικά δίκτυα. επιπλέον, 2g τα συστήματα ήταν αποδοτικότερα, το οποίο επέτρεψε σε πολύ περισσότερα κινητά τηλέφωνα για να χρησιμοποιηθεί. Τέλος, 2g εισήγαγε τις υπηρεσίες δεδομένων για κινητό, ο οποίος περιλαμβάνει sms τα μηνύματα. 

Μετά από την έναρξη των κινητών τηλεφώνων 2 γ, τα προηγούμενα κινητά τηλεφωνικά συστήματα ονομάστηκαν 1g. ενώ τα ραδιο σήματα 1g στα δίκτυα είναι αναλογικά, και 2g στα δίκτυα είναι ψηφιακά, και τα δίκτυα χρησιμοποιούν τα ψηφιακά σήματα για να συνδέσουν τους ραδιο πύργους και το υπόλοιπο του τηλεφωνικού συστήματος. 

Μετά από 2g τα κινητά τηλέφωνα, 3g η τεχνολογία κινητών τηλεφώνων έφθασε. 3g είναι το όνομα που δίνεται στη τρίτη γενιά των προτύπων κινητών τηλεφώνων και την τεχνολογία. 

3g οι τεχνολογίες επιτρέπουν στους φορείς εκμετάλλευσης δικτύου όπως 02 και το πορτοκάλι για να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύτερο φάσμα των προηγμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών κλήσεων, και σε ευρυζωνικό ασύρματο Διαδίκτυο. 

Το πιό πρόωρο 3g δίκτυο προωθήθηκε από NTT DoCoMo στην Ιαπωνία Μαΐου 2001. προωθήθηκε εμπορικά στην Ιαπωνία την 1η Οκτωβρίου 2001. το πιό πρόωρο ευρωπαϊκό προ εμπορικό 3g δίκτυο προωθήθηκε στο Isle of Man από τις μανξιανές τηλεπικοινωνίες, who're κύριος από τη BT, Δεκεμβρίου 2001. 

Ελπίζουμε το άρθρο ότι μας σας έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του κινητού τηλεφώνου. Όπως έχετε υποθέσει πιθανώς, το κινητό τηλέφωνο έχει έρθει ένας φοβερός μακροχρόνιος τρόπος και θα συνεχίσει να προχωρεί ακόμα περαιτέρω ακόμα. 

η τεχνολογία 4 γ θα δώσει στα κινητά τηλέφωνα μια νέα μίσθωση της ζωής, που υπόσχεται τη ζωντανή ροή της TV και τις ραδιοφωνικές παραστάσεις και πολύ περισσότερο εκτός αυτού. Για το κινητό τηλέφωνο, είναι σαφές ότι ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

"
 
Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι
· Περισσότερα για Επιστήμη & Τεχνολογία
· Νέα 7lykkall


Πιο δημοφιλής είδηση για Επιστήμη & Τεχνολογία:
Η εφεύρεση του κινητού τηλεφώνου

Article Rating
Average Score: 3.62
Αριθμός Ψήφων: 8


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Επιλογές

 Εκτύπωση αρχικής σελίδας Εκτύπωση αρχικής σελίδας

Associated Topics

ΓενικάΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΚοινωνικάΟικονομικάΠεριβαλλοντικάΨυχαγωγία